BURSA Hungarica Ösztöndíj pályázat!

Határidő: 2022. november 3.

Dunaszekcső Község Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

A/ felsőoktatási hallgatók számára a 2022/2023. tanév második és a 2023/2024. tanév első félévére vonatkozóan

B/ felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. 

A részletes pályázati kiírások megtekinthetők az az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján: https://emet.gov.hu/kategoria/kiemelt-kategoriak/felhivasok/bursa-hungarica/

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2022. november 3.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. december 5.

A pályázó regisztrál, vagy korábbi belépési kódjával belép a https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx oldalra, ahol saját adatai megadása után kitölti a Pályázati űrlapot.

A pályázat véglegesítése után az űrlapot ki kell nyomtatni és aláírva papír alapon be kell nyújtani a kötelező mellékletekkel együtt: hallgatói jogviszony igazolás, az együtt élő családtagok jövedelemigazolásai (kiskorú vagy másik hallgató családtag esetén iskolalátogatási, hallgatói jogviszony igazolás). A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázatok benyújtásának helye: Dunaszekcsői Polgármesteri Hivatalban (7712 Dunaszekcső, Kossuth L. u. 35.) Farkas Erika kapcsolattartónál (Tel.: 69/335-121/17 m.).

A https://emet.gov.hu/app/uploads/2020/10/eper_bursa_palyazoi_felhasznaloi_kezikonyv.pdf linken található pályázóknak szóló felhasználói kézikönyv a pályázat kitöltésében segítséget nyújt.

Kapcsolódó dokumentumok: