Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2022.

Dunaszekcső Község Önkormányzata csatlakozott a 2022. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz.

 

Az ösztöndíjra jogosult tanulók csak az elektronikus regisztrációt követően nyújthatják be pályázatukat.

 

2021. november 5-ig nyújtható be az „A” illetve „B” típusú 2021. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva egy példányban Dunaszekcső Község Önkormányzatához kell eljuttatni, a kötelező mellékletekkel együtt (7712 Dunaszekcső, Kossuth L. u. 35.).

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

 

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

 

Az „A” illetve „B” típusú részletes pályázati kiírás az Önkormányzat hivatalában, illetve a www.dunaszekcso.hu weboldalon olvasható.

 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. november 5.

Kapcsolódó dokumentumok: